Wat omvat de hydrodermabrasie behandeling?
– Oppervlaktereiniging van het gelaat
– Behandeling met de skin scrubber
– Hydrodermabrasie
– Oxygen spray
– Vliesmasker aangepast aan uw huidtype
– Ultrasoundbehandeling
– Radio frequent bipolar lifting
– Behandeling met de koude hamer
– Led-therapie
– Hoofdhuidmassage of voetmassage
– Afsluiten met aangepaste verzorging

Wat is de ‘skin scrubber’?
De Skin Scrubber is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Het behandeld verstopte en ingegroeide haarzaakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep.

Wat is ‘hydrodermabrasie’?
Hydrodermabrasie combineert een diepgaande reiniging en voeding van de huid dankzij solutions. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestandsdelen diep in de huid gebracht. Door de combinatie van het water en de zuigkracht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt.

Wat is de ‘oxygen spray’?
Deze spray is uitermate geschikt voor de gevoelige huid of de vochtarme huid. Het apparaat heeft een verkoelend, verfrissend, kalmerend en een verwekend effect op de huid. De lotion of serum die in het reservoir zit, komt in een verneveling op de huid terecht. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen, zuurstofrijke substantie wordt overgebracht op de huid en de celhuid wordt gestimuleerd en gevoed.

Wat is de ultrasoundbehandeling?
De ultrasound zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit.

Wat is de ‘Radio frequent bipolar lifting’?
Deze behandeling is gebaseerd op het effect van Diatermy (opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom). De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat – facelift – direct na de behandeling zichtbaar is!

Wat is de ‘koude hamer’?
De koude hamer Verzacht de huid en sluit de poriën terwijl vocht in de huid stabiliseert. Het vermindert de ontstekingen en irritaties van de huid. De koude hamer wordt aan het einde van deze intensieve gezichtsbehandeling ingezet om de huid te kalmeren.

Wat is ‘led therapie’?
Hierbij wordt een professioneel apparaat waarbij invasief koud LED-licht met een specifieke frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het LED licht is volledig pijnloos, geschikt voor ieder huidtype en zal geen roodheid of huidbeschadigingen veroorzaken. Door de LED Therapie Lamp wordt de celdeling én de aanmaak van nieuwe cellengestimuleerd. Het resultaat? Een mooie, stralende huid!

Bij wie mag de behandeling niet uitgevoerd worden?
– Personen met open wondes in het gelaat
– Personen met kanker
– Zwangere vrouwen
– Personen met pacemaker, hartritmestoornissen, metalen in het lichaam, infecties,…

Wat zijn de voordelen van deze behandeling?
– Hydrateert de huid
– Verkleint de poriën
– Diepe reiniging van de huid
– Vermindering van fijne lijntes
– Stimulering van de bloedcirculatie
– Verbetert de elasticiteit van de huid
– Verbetering van de PH-waarde van de huid
– Verwijdering van de mee-eters en dode huidcellen