Op de mooiste dag van uw leven moet alles perfect zijn tot in de puntjes. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kan ervoor kiezen om een volledig bruidsarrangement bij mij te reserveren of enkel de make-up + proef te laten doen.

Bruidsmake-up + proef

Indien u ervoor kiest om enkel de make-up te laten doen leggen we 2 afspraken vast. Tijdens de eerste afspraak bespreken we samen wat uw verwachtingen zijn rekening houdend met de bruidskledij en bruidskapsel. Op basis van uw wensen doen we een volledige proefmake-up totdat u volledig tevreden bent over uw maquillage. Alles wordt zorgvuldig genoteerd en deze make-up wordt dan op uw trouwdag uitgevoerd.

Prijs: €65

Bruiloftsarrangementen

Elk bruidspaar wil er stralend uitzien op hun huwelijksdag. Hier komt natuurlijk meer bij kijken dan enkel de maquillage. Esthetiek Cybelle heeft voor de bruid, bruidegom en de suite arrangementen samengesteld die ervoor zorgen dat iedereen straalt op de grote dag. Omdat ik het belangrijk vind dat al uw verwachtingen vervuld worden is het indien gewenst ook mogelijk om uw eigen bruidsarrangement samen te stellen. De make-up op de trouwdag is ook mogelijk op locatie.

Bruidsarrangement

– Relax gelaatsverzorging (enkele weken voor de trouwdatum)
– Pedicure + voetmassage (enkele weken voor de trouwdatum)
– Proefmake-up (enkele weken voor de trouwdatum)
– Bruidsmake-up op de trouwdag
– Geschenkje voor de bruid

Prijs: €150

Bruidegomsarrangement

– For-men gelaatsverzorging (enkele weken voor de trouwdatum)
– Pedicure (enkele weken voor de trouwdatum)
– Geschenkje voor de bruidegom

Prijs: €75

Suite-arrangement (min. 3 personen)

– Make-up voor 3 personen zonder proef: € 90
– Make-up voor 3 personen + proef: € 180
– Per bijkomende persoon zonder proef: € 30
– Per bijkomende persoon + proef: € 60

Het is ook mogelijk om voor bruiloften, vrijgezellenavonden, communies, verjaardagen,… een pakket te maken voor meerdere maquillages of andere verzorgingen op locatie. Deze pakketten worden in samenspraak met u vastgelegd. Vraag gerust meer info!

Ook verzorging mogelijk aan huis mits bijbetaling, prijs op aanvraag.