Bij Esthetiek Cybelle wordt er gewerkt met de producten van Jean D’Arcel

Jean D’Arcel is uitermate geschikt voor de verzorging van de huid. Bij gebruik van de juiste producten houdt het de huid in goede conditie en biedt het de perfecte verzorging.

Voor elk wat wils met Jean D’Arcel

Dat is eigenlijk de beste samenvatting voor de cosmetica van Jean D’Arcel. Je kunt kiezen uit producten voor ieder huidtype en in elke prijsklasse. Bij gebruik van de juiste producten krijgt jouw huid de juiste verzorging en blijft ze in topvorm. De producten van Jean D’Arcel bevatten hoge concentraties aan werkstoffen voor een snel resultaat. Alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt.

Behandelingen

Het beste advies voor uw huid begint met een regelmatig bezoek aan Esthetiek Cybelle. Als jouw schoonheidsspecialiste weet ik immers het beste hoe je je huid optimaal kan verzorgen. ik kan je adviseren over juiste producten, maar natuurlijk ook over de juiste behandelingen die je bij ons kan aanvoelen. Jean D’Arcel biedt een uitgebreide reeks van behandelingen in verschillende prijsklassen. Het gaat om behandelingen die gericht zijn op specifieke doelen, zoals: • Het in balans brengen van de droge, gevoelige, couperose, gemengde, vette en/of verontreinigde huid • Aanvullen van vitamine-, vocht-, vet- of mineralentekorten in de huid • Voorkomen en verminderen van huidverouderingsverschijnselen (anti-age) • unieke/specifieke trend- en seizoensbehandelingen.

U kan kiezen tussen de klassieke gelaatsverzorgingen,onze exclusieve Shin-Tai behandelingen, fruitzuurbehandelingen of het “Rose Sublime” arrangement.