Wat is microneedling?

Microneedling is een doeltreffende huidverbeteringstechniek waarmee we met een dermapen (pen met micronaaldjes) microkanaaltjes in de huid creëren die we behandelen met serum en ervoor zorgen dat de natuurlijke wondheling gestimuleerd wordt. Door deze microkanaaltjes worden voedingsstoffen extra goed opgenomen, wordt de celdeling en aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Deze behandeling wordt aangeraden voor mensen die last hebben van: (acné)littekens, grove poriën of huidstructuur, chloasma (zwangerschapsmasker), rimpels, fijne lijntjes, beschadigde huid, pigmentvlekken, striemen,..

De behandeling is zowel voor mannen als vrouwen.

Wat zijn de effecten van deze behandeling?

De resultaten van de behandeling zijn een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnelittekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens. Wij raden wel aan om deze behandeling in kuurvorm te doen om de beste resultaten te behandelen (voor een mooi resultaat minimum 3 sessies, bij probleemhuiden 6-9 sessies).

Is deze behandeling pijnlijk?

De behandeling geeft een apart gevoel op de huid wat het beste te omschrijven is als licht irritant. De huid kan gevoelig aanvoelen en ziet rood, deze effecten trekken binnen enkele dagen weg. De huid wordt onmiddellijk na de sessie gekalmeerd met een vliesmasker en serum.

Wanneer zie ik resultaat?

De resultaten van de behandeling zijn niet onmiddellijk zichtbaar, gemiddeld na 2-3 weken zijn de huidverbeteringen zichtbaar. De beste resultaten worden wel bekomen wanneer de behandeling in kuurvorm is uitgevoerd. De huid zal er glad en fris uitzien en de huidproblematiek zal zichtbaar beter zijn.

Wat omvat de behandeling?

De behandeling start met een grondige reiniging en desinfectering van het gelaat. Nadien volgt het het verwijderen van de mee-eters. Vervolgens wordt de microneedling uitgevoerd. Na de microneedling wordt een kalmerend vliesmasker aangebracht en wordt de ledlamp over het gelaat geplaatst. De behandeling wordt afgewerkt met de gepaste naverzorging.

Prijzen?

Microneedling 1-sessie: € 95

Microneedling 3 sessies (kuurvorm): € 85/behandeling (€255/3 sessies) (Korting van €10/sessie)