Wat is de ‘Pink Glow Mesoheal’ behandeling?
Mesoheal PINK GLOW is een geavanceerde whitening cocktail geïndiceerd om hypergepigmenteerde delen van de huid lichter te maken en de vorming van nieuwe onvolkomenheden op het gezicht en lichaam te voorkomen.
Mesoheal PINK GLOW vermindert effectief het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels in het gezicht, waardoor de huid elastischer wordt door de synthese van collageen, elastine, fibronectine en hyaluronzuur te verbeteren. De boost in collageen en elastine helpt de huidstructuur van de huid te behouden, wat resulteert in een vermindering van het uiterlijk van fijne lijntjes en het voorkomen van nieuwe rimpels. Het hyaluronzuur vergemakkelijkt ook bij het vasthouden van vocht, wat op zijn beurt de huid hydrateert en scheuren voorkomt.

Huidpigmentatie wordt veroorzaakt door de synthese van melanine die melanosomen produceert. Hoe meer melanosomen de keratinocyten (de meest voorkomende cellen op het huidoppervlak) bereiken, hoe donkerder de huid wordt.
De combinatie van actieve ingrediënten in Mesoheal PINK GLOW werkt in op het proces van melanineproductie om een depigmenterend, lichter en balancerend effect op de huid te bereiken vanwege de synergetische en gecombineerde werking van de actieve ingrediënten.

Voordelen
Hydrateert & verjongt de huid
Depigmenteert en verheldert de huid
Controleert de vorming van vlekken
Bevordert de uitstraling van de huid
Voedt en hydrateert de huid

Productinformatie
Mesoheal PINK GLOW is een geavanceerde whitening cocktail geïndiceerd om hypergepigmenteerde delen van de huid lichter te maken en de vorming van nieuwe onvolkomenheden op het gezicht en lichaam te voorkomen.
De combinatie van actieve ingrediënten in Mesoheal PINK GLOW werkt in op het proces van melanineproductie om een depigmenterend, verlichtend en balancerend effect op de huid te bereiken, dankzij de synergetische en gecombineerde werking van de actieve ingrediënten: 23 soorten aminozuren, 13 soorten vitamines, 6 mineralen, 6 co-enzymen, 5 nucleïnezuren, glutathion en hyaluronzuur.
PINK GLOW vermindert ook melanogene factoren, remt de melaninesynthese en verhoogt de celontgifting, om de natuurlijke helderheid en het waterniveau van de huid te verbeteren.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
– Melasma (hyperpigmentatie)
– Post-inflammatoire hyperpigmentatie
– Ouderdomsvlekken
– Vochtarme huid
– Huid met hormonale veranderingen
– Overmatige blootstelling aan zonlicht
– Acne-gevoelige huid
– Rosacea
– Striae
– Rokershuid

Duur:
1 uur

Prijs:
€110/sessie
€300 voor een kuur van 3 sessies
Wanneer je voor de kuur kiest dient het totaalbedrag bij de eerste sessie betaald te worden

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Wij raden minimum 3 behandelingen aan om het beste resultaat te bekomen.